Oudertraining 'oplossingsgericht opvoeden'

Krachtig Kijken organiseert een training voor ouders (grootouders) om op een andere manier in interactie te gaan met je kind.  

Deze training bestaat uit vier workshops met praktische ideeën voor een oplossingsgerichte  opvoeding voor kinderen tussen 4 en 12 jaar. De cursus is zeker ook aan te raden voor ouders met een kind met ASS, ADHD of een andere beperking.  

 

Tijdens de cursus krijgt u een aantal praktische handvatten voor de opvoeding van kinderen, die ook heel bruikbaar zijn in de communicatie met volwassenen. Er worden verschillende praktische oefeningen gedaan en u kunt uw ervaringen hierover met andere ouders delen. Het is dus ook een uitstekende gelegenheid om nader kennis te maken met andere ouders en van elkaars ervaringen te leren. 

 

De cursus is gebaseerd op de oudertraining van Ben Furman, Parents Skills.

 

De volgende onderwerpen komen aan bod: 

25-01-2018 

Leren kijken door de ogen van je kind en positief gedrag versterken 

01-02-2018 

Alle neuzen in de goede richting! Samenwerking 

08-02-2018 

Creatieve manieren om aan gedragsproblemen te werken 

22-02-2018 

Kinderen coachen om verantwoordelijkheid te nemen voor hun acties 

 

Kostprijs: 60 euro  

Locatie: Dennenstraat 11a 3460 Bekkevoort 

Inschrijveninfo@krachtigkijken.be  of 0491 25 27 46 

 

Deze cursus wordt gegeven door Tina Jacobs, Orthopedagoge en oplossingsgericht psychotherapeut. Meer info www.krachtigkijken.be 

 

 

Als je verhinderd bent op een van de vier avonden, kunt u zich die avond laten vervangen door een familielid, bijvoorbeeld opa of oma, broer, (schoon)zus.  

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0